Miljøcertificering:
Bæredygtigt byggeri & energibevidst erhvervsliv

Ansvarlighed i forhold til miljø, energiforbrug og arbejdsmiljø er en væsentlig del af fundamentet i KPC-nybyggerier – både i erhvervs- og boligprojekter.
Klimabevidst byggeri er en investering i at sikre jordens ressourcer for fremtiden. Men samtidig er hensynet til miljøet også en investering i bedre driftsøkonomi. I dag men også på sigt i takt med, at lovkravene i forhold til energi- og bæredygtige byggeri skærpes.
Miljøet er et fælles ansvar, og med KPCs kompetencer og erfaringer i forhold til bæredygtigt byggeri får vores kunder og samarbejdspartnere mulighed for altid at udnytte de nyeste og mest effektive bæredygtige bygge- og installationsteknikker eller vedvarende energikilder.

 

Green Building Council Denmark

KPC er medlem af den danske afdeling af EU's Green Building Programme – Green Building Council Denmark. Det er en organisation, der arbejder mod at etablere en dansk certificeringsordning inden for bæredygtighed.

Læs mere

 

Arbejdsmiljøcertificeringer

Det interne arbejdsmiljø fik KPC første gang certificeret i 2005 og recertificeret i 2008, 2011 og 2014. På den måde har KPC med succes sat arbejdsmiljøet i system for egne ansatte og øvrige parter i byggeriet for at opnå den bedst mulige og mest sikre hverdag for alle.

Læs mere

 

Topkarakter i offentligt byggeri

Det offentlige nøgletalskrav blev indført i 2007. Kravene blev indført for at give den offentlige bygherre en bedre mulighed for at udvælge den mest effektive entreprenør til byggeopgaven. Og for at give entreprenøren bedre mulighed for at dokumentere sine præstationer.

Læs mere