Kompetencer

Kompetencer

Siden etableringen i 1979 har KPC gennemført langt over 2.500 projekter i alle størrelser.

Vores kerneydelse er udvikling og gennemførelse af byggeprojekter lige fra idéfase til nøglefærdige afleveringer. Til enhver tid individuelt tilpasset byggeri, der opfylder kundernes krav – til arkitektur, funktionalitet, økonomi eller til bæredygtigt byggeri med gode driftsmæssige forudsætninger.

 

Vores faglige bredde og finansielle volumen betyder, at vi er i stand til at udvikle og gennemføre projekter inden for alle segmenter og alle væsentlige størrelser.

 

Vores samarbejde med kunder og partnere bygger på et fundament af ansvarlighed og gensidig tillid. Som privatejet koncern er vi en både beslutningsdygtig og handlekraftig partner.

 

Igennem en årrække har vi fastholdt og udviklet en stab af medarbejdere med specifikke faglige kompetencer. Eksempelvis arkitektur i kombination med rationelle byggemetoder eller funktionel overskuelighed i projekterne. De kompetencer muliggør realiseringen af højtprofilerede projekter som blandt andet DGI Parken i Herning og superligafodboldklubben FC Midtjyllands hjemmebane MCH Arena. En sportsarena som i dag er pejlepunkt for mange nye stadionprojekter – både i Danmark og udlandet.