Advokatfuldmægtig/Advokat

Til en af Danmarks mest succesfulde virksomheder inden for ejendomsudvikling 

 Er du i begyndelsen af din karriere, og har du ambitioner om at videreudvikle dig i en ramme hvor du slipper for timeregistrering og hvor du har tid til familien? KPC Ejendomsudvikling i Herning søger en stærk jurist, som skal håndtere de juridiske aspekter af virksomhedens mange forskelligartede projekter. Du vil referere direkte til den juridiske direktør, og hvis du ønsker det, vil du som fuldmægtig kunne færdiggøre din uddannelse, og som advokat vil du kunne bibeholde din bestalling.

 

 

Stejl indlæringskurve og selvstændigt ansvar

Du får her en stilling, hvor du primært arbejder med de juridiske problemstillinger som opstår under ejendomsudvikling og -handel, men hvor du også indgår i projektudviklingen. Dine opgaver bliver at yde juridisk bistand i forbindelse med udarbejdelse, forhandling og indgåelse af kontrakter samt i forbindelse med due diligence og risikoafdækning. Derudover vurderer og løser du løbende juridiske problemstillinger inden for alle områder af fast ejendom. Som deltager i projektudviklingen vil du endvidere lave opfølgning og koordinering på ejendomsprojekterne, som også omfatter OPP projekter. I den forbindelse vil du få en meget bred berøringsflade med opgavetyper, kolleger og samarbejdspartnere.

Forretningsorienteret jurist med interesse for helheden

Du er formentlig 3. års advokatfuldmægtig eller nyuddannet advokat, og du har opnået en vis erfaring i køb og salg af fast ejendom samt erhvervslejeret. Måske har du kendskab til entreprise- og udbudsret, men det er ikke et ubetinget krav.

Du er ambitiøs, og du har modet til at tage både styring og initiativ. Du opnår respekt og tillid i kraft af din faglighed og grundighed, men også i kraft af dit væsen og dine evner som kommunikator. Du interesserer dig for forretningen og for helheden, og du fokuserer på at løse problemstillinger tidligt i en proces.

Nøglerolle i toppen af dansk ejendomsudvikling og byggeri

Som advokat eller fuldmægtig i KPC’s udviklingsafdeling får du et stort ansvar med selvstændige opgaver tidligt i din karriere. Samtidigt slipper du for timeregistrering og arbejdstider som er styret af andre. KPC har en meget flad struktur, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og dine kolleger er meget selvstændige medarbejdere med meget forskellige baggrunde. Virksomheden har en særdeles stærk position blandt de største ejendomsudviklere og totalentreprenører i Danmark.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din korte ansøgning med CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com . Vi læser ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder. Har du spørgsmål inden da, så kontakt meget gerne Senior Consultant Carsten Lund på 4025 39 25. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Om KPC

KPC er et veletableret dansk udviklings- og entreprenørselskab, der blev grundlagt i 1979 med afdelinger i Herning og København.

Kerneydelsen er udvikling og gennemførelse af byggeprojekter fra idéfase til nøglefærdige afleveringer. Til enhver tid individuelt, tilpasset byggeri, der opfylder kundernes krav i forhold til arkitektur, funktionalitet, økonomi eller til bæredygtigt byggeri med gode driftsmæssige forudsætninger.

KPC er fortsat privatejet, uafhængig og selvstyrende. Selvstændigheden gør selskabet til en beslutningsdygtig og handlekraftig partner. Organisationsstrukturen er flad og medarbejderne kendetegnes ved at være engagerede og ansvarsfulde. Grundet den flade struktur favner man som medarbejder ofte flere funktioner og ansvarsområder.

Selskabet beskæftiger ca. 140 funktionærer, primært bestående af ingeniører, konstruktører, byggeteknikere, jurister og økonomer.

keyboard_arrow_up