Kreditorbogholder

KPC er et ekspansivt dansk familieejet selskab, der er blandt Danmarks største og førende virksomheder indenfor ejendomsudvikling og totalentrepriser. KPC står bag en lang række markante ejendomsprojekter og byggerier i Danmark. 

KPC søger en kreditorbogholder

Arbejder du selvstændigt, og vil du være med til at holde KPC’s økonomiafdeling kørende og yde en professionel support til kollegaer, kunder og leverandører over hele Danmark?

KPC-koncernen søger en kreditorbogholder til vores økonomiafdeling med start snarest muligt. Du vil komme til at arbejde på vores hovedkontor i Herning med daglig reference til vores regnskabschef. Du vil supportere vores afdelinger i Herning, København og byggepladskontorer over hele Danmark.

 Arbejdet vil blandt andet bestå af

 • Kreditorbogholderi, administration af IT-godkendersystem og betalinger
 • Afstemninger, specifikationer og dokumentationsudarbejdelse
 • Momsbogføring og -indberetning
 • Controlling/opfølgning af byggesager, garantier, underentreprenørkontrakter, moms, afgifter og bogholderi mv.
 • Bidrage med optimering af processer og forretningsgange for KPC inden for økonomi og ejendomsadministration
 • Analyser, beregninger og ad-hoc opgaver

Dine kvalifikationer

 • Du er udlært inden for økonomi og har en bred erfaring indenfor bogholderi, kreditorstyring og et godt kendskab til momsreglerne herom.
 • Du har et godt kendskab til it og Excel, samt at det herudover vil være en fordel, hvis du har erfaring med Navision.

Dine personlige egenskaber

 • Er ansvarsbevidst, serviceminded og fleksibel
 • Har et godt humør og en positiv omgangstone
 • Har overblik og struktur i dit arbejde
 • Har gode kommunikationsevner og trives både med at arbejde selvstændigt og i teams 

Vi tilbyder en hverdag fyldt med gode udfordringer i en spændende virksomhed med et uformelt arbejdsklima i en flad organisation. Du vil indgå i en dynamisk afdeling med højt aktivitets- og kompetenceniveau. Økonomiafdelingen på 6 personer har en bred kontaktflade med den øvrige del af organisationen og har en kultur præget af forretningssans, kvalitet og engagement. Du vil blive tilbudt løn efter kvalifikationer, pensionsordning, efteruddannelse og gode ansættelsesvilkår samt personlig og faglig udvikling.  

Har du spørgsmål om jobbet, er du velkommen til at kontakte regnskabschef Mikkel Arreborg på tlf. 22 72 73 16. Ansøgning vedlagt eksamenskarakterer, referencer m.v. bedes sendt til Ninna Stærmose på mail nst@kpc.dk. 

Om KPC

KPC er en succesfuld og velkonsolideret familievirksomhed, der blev grundlagt i 1979 med afdelinger i Herning og København. Vi er et af Danmarks største udviklings- og entreprenørselskaber. Vi opfører byggerier i hoved- og totalentrepriser og udvikler erhvervs- og boligprojekter i hele Danmark. Vi har en årlig omsætning på omkring 3 milliarder kroner og beskæftiger ca. 170 funktionærer.  Organisationsstrukturen er flad og medarbejderne kendetegnes ved at være engagerede og ansvarsfulde. Læs mere om os på www.kpc.dk.

keyboard_arrow_up