Resultatorienteret projektudvikler

KPC er i vækst og har en lang række spændende projekter i pipelinen. I forlængelse heraf søges resultatorienteret Projektudvikler / Projektudviklingschef til vore kontorer i Ballerup og Herning.

Det bliver din fornemmeste opgave at sikre, at projekterne gennemføres succesfuldt, alt efter kundernes ønsker og behov, samtidig med at du har fokus på den mest optimale økonomiske løsning.

Som Projektudvikler/Projektudviklingschef ved KPC får du ansvaret for hele projektet.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Ansvarlig tovholder og problemløser i forbindelse med opstart og gennemførsel af koncernens ejendomsudviklingsprojekter.
  • Forhandling og indgåelse af kontrakter.
  • Kontakt og samarbejde med kunder, rådgivere, brugere og andre samarbejdspartnere
  • Håndtering af dialogen med kommuner og andre offentlige myndigheder, f.eks. i forbindelse med udarbejdelse af nye lokalplaner.
  • Løbende opfølgning.

Kvalifikationer og kompetencer

Du har en teknisk baggrund fra bygge- eller rådgiverbranchen, fra det offentlige eller erfaring fra et lignende job indenfor udviklings-/ejendomsbranchen, herunder kendskab til de forskellige aspekter indenfor udvikling af ejendomsprojekter.

Som person besidder du gode kommunikations- og samarbejdsevner. Du har nemt ved at formidle dit budskab på en klar og tydelig måde, både i skrift og i tale. Du evner at skabe respekt og tillid via din dygtighed og menneskelige kvaliteter.

Du er udadvendt, vedholdende samt handlestærk, og formår at skabe fremdrift og resultater. Du er i stand til at arbejde struktureret og analytisk og ikke bange for at tage styring og initiativ.

Du er grundig og detaljeret, samtidig med at du evner at se helheden.

Du har fokus på løsning af problemer så tidligt som muligt i processen og søger at undgå problemer og konflikter ved at være på forkant, men er klar til at håndtere en konflikt, hvis den opstår.

Du besidder en stærk forretningsmæssig forståelse og formår at bevare roen samt overblikket under en forhandling.

Du trives i en flad organisation med dygtige og specialiserede medarbejdere med forskellige baggrunde, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og hvor der er en tæt sparring igennem hele organisationen.

Ansøgningerne behandles løbende og stiles til gpo@kpc.dk.

Søg stilling

Din daglige arbejdsplads ligger i Ballerup eller Herning.

Løn forhandles ud fra kvalifikationer. Pension og sundhedsordning er en del af pakken. Du tilbydes gode muligheder for personlig udvikling. Videreuddannelse vægtes højt og vi investerer gerne i dig fra første dag.

Om KPC

KPC er et veletableret dansk udviklings- og entreprenørselskab, der blev grundlagt i 1979 med afdelinger i Herning og København.

Kerneydelsen er udvikling og gennemførelse af byggeprojekter fra idéfase til nøglefærdige afleveringer. Til enhver tid individuelt, tilpasset byggeri, der opfylder kundernes krav i forhold til arkitektur, funktionalitet, økonomi eller til bæredygtigt byggeri med gode driftsmæssige forudsætninger.

KPC er fortsat privatejet, uafhængig og selvstyrende. Selvstændigheden gør selskabet til en beslutningsdygtig og handlekraftig partner. Organisationsstrukturen er flad og medarbejderne kendetegnes ved at være engagerede og ansvarsfulde. Grundet den flade struktur favner man som medarbejder ofte flere funktioner og ansvarsområder.

Selskabet beskæftiger ca. 140 funktionærer, primært bestående af ingeniører, konstruktører, byggeteknikere, jurister og økonomer.

keyboard_arrow_up