Erfaren tilbuds- og projekteringskollega

KPC er fortsat i vækst og har en lang række spændende projekter i pipelinen. I forlængelse heraf søger vi en dygtig tilbuds- og projekteringskollega med høj faglighed og omhyggelig tilgang, som kan bidrage til dette.

Tilbudsafdelingen er ansvarlig for kalkulationer samt for strukturering og optimering af nye projektmuligheder med interne og eksterne interessenter og samarbejdspartnere. Du bliver en del af denne afdeling og kommer til at indgå i et team af gode kolleger, der arbejder tæt sammen med vores projektchefer på tværs af organisationen. Stillingen kræver en høj grad af selvstændighed og evne til at koordinere og prioritere egne opgaver.

KPC’s primære kunder er private investorer og bygherre, hvor KPC har sin styrke i at rådgive, optimere og prissætte projekterne på et meget tidligt stade, hvilket betyder, at du skal kunne gennemtænke projekterne helt fra skitseniveau.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Varetage budgetvurdering- og styring af tilbudsprojekter
  • Bidrage med input til mulige forbedringer og optimeringer
  • Gennemgå og analysere udbudsmateriale
  • Udarbejde kalkulationer
  • Bidrage med input til mulige forbedringer og optimeringer
  • Udarbejdelse af tilbudsdokumentation, herunder tidsplaner, arbejdsbeskrivelser og risikoanalyser
  • Indhente og granske tilbud på underentrepriser og leverancer
  • Vurdering af udbudsbetingelser og deltage i kontraktforhandlinger
  • Kvalitetssikring af eget arbejde og overlevering til produktionen

Kvalifikationer og kompetencer

Vi forestiller os, at du har en teknisk uddannelse som f.eks. konstruktør, ingeniør eller lignende og har min. 2-3 års erfaring fra en lignende stilling i entreprenør- eller rådgiverbranchen.

Det er en fordel, hvis du har et særligt kendskab til de tekniske fag, ventilation, VVS m.m. Har du kendskab til DGNB certificering – eller lyst til at gennemgå uddannelse heri - er det yderligere en fordel.

Som person besidder du gode kommunikations- og samarbejdsevner. Du har nemt ved at formidle dit budskab på en klar og tydelig måde, både i skrift og i tale. Du evner at skabe respekt og tillid via din dygtighed og menneskelige kvaliteter.

Du er udadvendt, vedholdende samt handlestærk, og formår at skabe fremdrift og resultater. Du er i stand til at arbejde struktureret og analytisk og ikke bange for at tage styring og initiativ.

Du er grundig og detaljeret, samtidig med at du evner at se helheden. Du besidder en stærk forretningsmæssig forståelse og formår at bevare roen samt overblikket under en forhandling.

Du trives i en flad organisation med dygtige og specialiserede medarbejdere med forskellige baggrunde, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og hvor der er en tæt sparring igennem hele organisationen.

Send din ansøgning til nst@kpc.dk hurtigst muligt, da vi ansætter så snart vi har fundet den rette profil. Ansøgningen skal bestå af maksimalt én side med tilhørende CV.

Din daglige base er på vores kontor i Ballerup.

Løn forhandles ud fra kvalifikationer. Pension og sundhedsordning er en del af pakken. Du tilbydes gode muligheder for personlig udvikling. Videreuddannelse vægtes højt og vi investerer gerne i dig fra første dag.

Du er velkommen til at kontakte Tilbudschef Bo Wendt på telefon nr.: 22727669 eller Direktør Jesper Henkel på telefon nr.: 22727633 for yderligere information.

Om KPC

KPC er et veletableret dansk udviklings- og entreprenørselskab, der blev grundlagt i 1979 med afdelinger i Herning og København.

Kerneydelsen er udvikling og gennemførelse af ejendomsprojekter fra idéfase til nøglefærdige afleveringer. Til enhver tid individuelt, tilpasset byggeri, der opfylder kundernes krav i forhold til arkitektur, funktionalitet, økonomi eller til bæredygtigt byggeri med gode driftsmæssige forudsætninger.

KPC arbejder bredt med de fleste typer af ejendomsprojekter, herunder boliger, kontor, hotel og retail.

KPC er fortsat privatejet, uafhængig og selvstyrende. Selvstændigheden gør selskabet til en beslutningsdygtig og handlekraftig partner. Organisationsstrukturen er flad og medarbejderne kendetegnes ved at være engagerede og ansvarsfulde. Grundet den flade struktur favner man som medarbejder ofte flere funktioner og ansvarsområder.

Selskabet beskæftiger ca. 150 funktionærer, primært bestående af ingeniører, konstruktører, byggeteknikere, jurister og økonomer. Som medarbejder i KPC er der rig mulighed for at udbygge sine kompetencer igennem ansvar og efteruddannelse.​

keyboard_arrow_up