Praktikant

KPC søger dygtige og engagerede praktikant til Papirtårnet i Silkeborg

Er du under uddannelse til bygningsingeniør eller -konstruktør, og brænder du for at komme ud og anvende din viden i praksis – så kan det være netop dig, vi står og mangler!

KPC tilbyder dig gode muligheder for både personlig og faglig udvikling. I tæt samarbejde med vores erfarne bygge- og projektledere vil du komme til at arbejde med kvalitet, sikkerhed og arbejdsmiljø. Du vil komme til at samarbejde med forskellige interessenter på byggepladsen, hvilket vil udfordre og styrke dine samarbejds- og kommunikationsevner. Endvidere vil din forretningsmæssige forståelse blive skærpet. Du vil få indsigt i de økonomiske udfordringer og aspekter, der er i projektet.

I Silkeborg er KPC i gang med et spændende højhusprojekt for investering selskabet Aberdeen Asset Management. Her vil du aktivt blive involveret i alle opgaver vedrørende udførelsen af Papirtårnet.

Kort om Papirtårnet
Projektet er på ca. 11.700 m2 som udgør 86 ejerlejligheder fordelt op i det 70 meter høje hus. Alle lejligheder bliver udført i et eksklusive materialevalg. Ligeledes er alle lejligheder forsynet med store altaner, hvorfra der er en enestående udsigt over sø, skov og by. Ydermere er der 3000 m2  p-kælder/og depotrum. Parkeringen i kælderen bliver med et avanceret semi automatisk parkeringslifte system, således bilerne kan parkeres og bestilles via en telefon App.
Selve byggeriet startede d. 1. maj 2018 og løber indtil d. 1. oktober 2020.

Nogle af dine opgaver vil være følgende:

  • Planlægning: Overholdelse af tidsfrister, herunder løbende opdatering af hovedtidsplan og udarbejdelse af detailtidsplan.
  • Kvalitet: Tilsyn og opfølgning (RiB Capture).
  • Opfølgning og kontakt med entreprenører, leverandører og myndigheder.
  • Arbejdsmiljø: Bistå arbejdsmiljøkoordinatoren med PSS, afholdelse af sikkerhedsmøder, løbende sikkerhedsrundering, samt opdatering af byggepladsplan og andre arbejdsmiljøopgaver.Opgaverne kan variere alt efter, hvor i projektet er i sin fase, når du starter.

Vores forventninger til dine kvalifikationer og kompetencer:
Du er under uddannelse som bygningsingeniør eller -konstruktør.

For at trives hos KPC skal du trives i en flad organisation, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og hvor du på en hurtig og direkte måde kan få feedback på dit arbejde. Som person er du engageret, pligtopfyldende og ambitiøs. Du er fleksibel og brænder for ansvar og læring. Du har drive og mod på selvstændigt at tage fat og kaste dig ud i opgaverne. Du er desuden udadvendt og kan kommunikere åbent og effektivt både mundtligt og skriftligt.
Din måde at gå til en opgave på er struktureret, analytisk og rationel. Endvidere har du et solidt kendskab til IT.

Flere af vores praktikanter vender tilbage til os efter endt uddannelse og kommer i fast arbejde. Som medarbejder i KPC får du rig mulighed for at udbygge dine kompetencer igennem ansvar og efteruddannelse.

Ansøgningerne sendes til gpo@kpc.dk og behandles løbende

Om KPC

KPC er en familie- og medarbejderejet virksomhed stiftet i 1979. Vi er eksperter i projektudvikling samt hoved- og totalentrepriser.

Dengang var udgangspunktet erhvervsbyggeri i hoved- og totalentrepriser. Den betydelige erfaring er siden videreudviklet med projektering og opførelse af store kontor- og boligbyggerier med fokus på tekniske installationer og arkitektur.

KPC har egen udviklingsafdeling i Herning og København og beskæftiger 140 medarbejdere i alt. Medarbejderstaben tæller primært ingeniører, konstruktører, byggeteknikere, jurister og økonomer.

  • Gennemførte byggerier: +2.500
  • Medarbejdere: +140
  • Omsætning: +2.6 mia. kr.
  • Gns. anciennitet: + 6 år
keyboard_arrow_up