Bauhaus Herning

Bygherre

KPC Herning A/S

Arkitekt

Hans-Jørn Lauritzen ApS

Ingeniør

Hans-Jørn Lauritzen ApS

Omfang

15.000 m2

Opstart

2005

Aflevering

2006

Bauhaus-varehuset i Herning er bygget efter Bauhaus-konceptet med de lyse sandwich elementfacader og den karakteristiske røde skiltning m.v.

Varehuset er projekteret og bygget i meget nært samarbejde med Bauhaus. Byggeriet er sprinklet med vand fra et stort og nedgravet reservoir under parkeringsanlægget.

Opdeling i tre enheder

Varehuset, der er opdelt i tre enheder,  indeholder butik, bistro, havecenter, varegård, drive-in trælast samt stort parkeringsanlæg med kundevognsoverdækning samt med plads til diverse udvendige udstillinger.

En del af flere projekter

KPC har også bygget Bauhaus-varehuse i Randers, Holbæk, Odense og Ishøj.

Placeret meget synligt

Varehuset er som mange af de øvrige Bauhaus varehuse placeret meget synligt, nært indfaldsveje og nært på motorvejen Herning/Brande.

keyboard_arrow_up