Deloitte

Bygherre

Deloitte Fonden

Arkitekt

C. F. Møller

Ingeniør

INGENIØR`NE

Omfang

4.000 m2

Opstart

2015

Aflevering

2016

Bygningen er opført som 3 etagers kvadratisk kontorbygning med kælder, på en sokkelgrund placeret på Esbjerg Havn.

Bygningen fremstår som et teglmassiv, der bæres af et glaskrystal. Spændingen der opnås ved denne sammensætning er med til at gøre bygningen interessant og give den sin egen identitet.

Teglvolumen

Facadeteglen er udført i en hårdtbrændt rødlig tegl med et spil af grå og sorte nuancer. Terrassen på 2. sal fremstår som en del af teglvolumen med eternit beklædning på undersiden.

Vinduesprofiler

Vinduesfalse i murværket, er udført med skrå ”smig skårede” inddækninger af lys eloxeret aluminium. Vinduesprofiler i stueplan er udført i naturelokseret aluminium, mens vinduer på 1. og 2. sal fremstår med en mørk eloxering.

Facader i stueplan fremstår krystallinsk som rene glasflader, hvor der foran bærende betonbagvægge monteres frostet glas. Facader på 1. og 2. sal er udført som ophængt murværk med undermuret fremspring i tegl mellem stue og 1. sal.

En naturlig del

Bygningens nederste base, hvis højde varierer afhængig af niveauet på de omkringliggende plateauer er udført i beton, således at bygningen visuelt ”vokser” op som en naturlig del af disse betonniveauer.

Belægninger på adkomstanlægget i granit skal signalere solid kvalitet og gedigen udførelse i harmoni med bygningens udtryk og er udført i beton.

keyboard_arrow_up