Skattecenter i Haderslev

Bygherre

Barfoed Group A/S

Arkitekt

Friis & Moltke A/S

Ingeniør

Bascon A/S

Omfang

5.440 m2

Opstart

2008

Aflevering

2009

Slots- og Ejendomsstyrelsen udbød nyt skattecenter i Haderslev som OPP-projekt (offentligt privat partnerskab).

KPC udviklede projektet i samarbejde med Friis & Moltke og Bascon som rådgivere. Ejendommen er overdraget til Barfoed Group, som overtog byggeriet samtidig med Skats indflytning.

Moderne kontorhus

Kontorhuset er et moderne kontorhus opført med fokus på energibesparelser og godt arbejdsklima for Skats medarbejdere. Huset er udsmykket med megagrafik af billedkunstner Peter Holst Henckel.

Samlet masterplan

Huset er en del af udviklingen af en samlet masterplan for Haderslev Havn, hvor de tidligere produktionsvirksomheder nedlægges og havnen udvikles med nybyggerier, nye havnebassiner og rekreative arealer.

Trippelhøj kantine

Huset er udformet, så det åbner sig mod havnearealerne med en trippelhøj kantine med stor tagterrasse mod havnebassinet.

keyboard_arrow_up