Finansiel Controller 

KPC er et ekspansivt dansk familieejet selskab, der er blandt Danmarks største og førende virksomheder indenfor ejendomsudvikling og totalentrepriser. KPC står bag en lang række markante ejendomsprojekter og byggerier i Danmark. 

Vi søger en alsidig controller til vores hovedkontor i Herning med daglig reference til vores økonomidirektør

Hovedvægten i stillingen vil være finansiel controlling med elementer af business controlling i en projektorienteret virksomhed med store udviklings- og byggeprojekter. Du vil supportere vores afdelinger i Herning, København og byggepladskontorer over hele Danmark.

Arbejdet vil blandt andet bestå af 

  • Rapportering til direktion og bestyrelse 
  • Udarbejdelse af perioderegnskaber og interne årsregnskaber
  • Controlling/opfølgning af byggesager, garantier, underentreprenørkontrakter, efterløbsomkostninger, forsikringer, bogføring, moms m.v.
  • Analyser, beregninger og et stort antal ad hoc-opgaver for direktionen 
  • Ansvarlig for diverse løbende projekter og regnskabsområder i økonomi m.v.
  • Ikke-finansiel rapportering som f.eks. samfundsansvar
  • Optimering af processer og forretningsgange
  • Sparringspartner for og support til direktion, projektchefer m.fl.
  • Afstemninger, specifikationer og dokumentationsudarbejdelse
  • Backup funktion for regnskabschef og økonomidirektør

Dine kvalifikationer 

Du har en relevant uddannelse på HD-R eller lignende niveau med erfaring fra en stilling som controller, regnskabschef eller lignende fra en mellemstor virksomhed, eller du har en revisionsmæssig baggrund. Vi forventer, at du har en solid regnskabsmæssig erfaring samt en god forretningsmæssig forståelse og tilgang.

Som person er du engageret, struktureret, analytisk og ambitiøs. Du kan arbejde selvstændigt og kaster dig gerne ud i nye opgaver. Du er udadvendt og kan kommunikere åbent og effektivt både mundtligt og skriftligt. Du har et solidt kendskab til it, Excel og gerne Navision eller lignende ERP-system.

Vi tilbyder en hverdag fyldt med gode udfordringer i en spændende virksomhed med et uformelt arbejdsklima i en flad organisation. Du vil indgå i en dynamisk afdeling med højt aktivitets- og kompetenceniveau. Økonomiafdelingen på 6 personer har en bred kontaktflade med den øvrige del af organisationen og har en kultur præget af forretningssans, kvalitet og engagement. Du vil blive tilbudt løn efter kvalifikationer, pensionsordning, efteruddannelse og gode ansættelsesvilkår samt personlig og faglig udvikling. Der vil være begrænset rejseaktivitet.

Har du spørgsmål om jobbet, er du velkommen til at kontakte økonomidirektør Christian Gade på tlf. 22 72 73 37. Send gerne din ansøgning vedlagt eksamenskarakterer, referencer m.v. hurtigst muligt til Ninna Stærmose, nst@kpc.dk

Om KPC

KPC er en succesfuld og velkonsolideret familievirksomhed, der blev grundlagt i 1979 med afdelinger i Herning og København. Vi er et af Danmarks største udviklings- og entreprenørselskaber. Vi opfører byggerier i hoved- og totalentrepriser og udvikler erhvervs- og boligprojekter i hele Danmark. Vi har en årlig omsætning på omkring 3 milliarder kroner og beskæftiger ca. 170 funktionærer.  Organisationsstrukturen er flad og medarbejderne kendetegnes ved at være engagerede og ansvarsfulde. Læs mere om os på www.kpc.dk.

keyboard_arrow_up