Projektchef

KPC er et ekspansivt dansk familieejet selskab, der er blandt Danmarks største og førende virksomheder indenfor ejendomsudvikling og totalentrepriser. KPC står bag en lang række markante ejendomsprojekter og byggerier i Danmark. KPC er i fortsat vækst og søger i den forbindelse en erfaren og handlekraftig projektchef til at stå i spidsen for en række store byggeprojekter i Østjylland.

KPC søger en erfaren og handlekraftig projektchef

Jobbet
Vi sørger en erfaren projektchef, som kan være med til at styrke og præge den fortsatte udvikling af afdelingen i Aarhus. Du har fokus på effektiv eksekvering af egne projekter fra start til slut og holder skarpt tilsyn med fremdrift, kvalitet og sikkerhed på byggepladsen.

Med din åbne og dialogbaserede tilgang til opgaver etablerer du gode samarbejdsrelationer til kolleger, medarbejdere og samarbejdspartnere samt evner at håndtere udfordringer på en konstruktiv måde således, at projekter kommer i mål på alle parametre af økonomi, tid og kvalitet.

Sagerne er totalentrepriser, hvor KPC involveres tidligt i processen, ofte som egenudviklede sager men også konkurrence-projekter. Du vil med din byggefaglige viden være en vigtig medspiller i forbindelse med at forme projektet, så kunderne får mest mulig værdi for pengene og oplever et positivt forløb gennem hele processen. Dét at finde de optimale løsninger i samspil med kunde, rådgivere og leverandører er en meget stor del af jobbet. Der vil, når projektet er vundet, ofte være en stor brugerinvolvering tilknyttet projektet, og det at skabe gode løsninger her er også afgørende for projektets succes.

Som projektchef er du resultatorienteret og har erfaring med at drive projektteams med kendskab til alle byggeriets faser. Du har ambitioner og engagement og sammen med resten af dit team skaber du løbende resultater. Herudover har du sans for godt købmandskab forbundet med stærke analytiske evner, som du i høj grad trækker på i vurderingen af hele værdikæden i forbindelse med gennemførelse af komplicerede opgaver. Du går foran som det gode eksempel og som en professionel, imødekommende og engageret samarbejdspartner for kunder og leverandører. Dine primære ansvarsområder vil inkludere:

  • Ansvarlig for udførelse af projektet, forestå projekteringsledelse og ledelse af projektteamet
  • Byggefaglig sparring med udviklingsafdelingen ved egenudviklede projekter eller tilbudsledelse i forbindelse med konkurrence-projekter
  • Styring af projektøkonomi
  • Optimering og styring af tid, pris og kvalitet
  • Koordinering med myndigheder, rådgivere, underentreprenører og bygherrer

Der lægges vægt på, at projekterne løses ud fra kundens/bygherres ønsker og behov og med anvendelse af de mest optimale og økonomiske løsninger.

Kvalifikationer
Du er uddannet ingeniør, bygningskonstruktør eller lignende evt. suppleret med uddannelse inden for projektledelse og/eller økonomi. Du har flere års erfaring med projektledelse af byggeprojekter og har solid erfaring med totalentrepriser.

Du har et stærkt, fagligt fundament med evnen til at dykke ned i detaljerne og udfordre kalkulationerne, hvis det er nødvendigt. Du er målrettet og ansvarsbevidst og sætter kvalitet og overholdelse af tidsplaner og budgetter højt. Du har styr på dine projekter og din arbejdsform er struktureret, planlæggende og proaktiv.

Du er en god teamplayer med gode lederegenskaber, som formår at skabe fremdrift i dine projekter gennem involvering og motivation af dine medarbejdere. 

Vi tilbyder
Du får et udfordrende og selvstændigt job med stort fagligt ansvar samt gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Du kommer til at arbejde i en dynamisk virksomhed, hvor organisationen er flad og kulturen uformel og handlingsorienteret. Du får stor frihed til at træffe beslutninger og tage initiativ og det forventes, at du udover at have styr på egne projekter også bidrager til den generelle udvikling på tværs i organisationen.

Vi forventer vækst i de kommende år, hvilket giver dig gode muligheder for udvikling og større ansvar. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn, som også inkluderer pensions- og sundhedsordning.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afd. chef Lasse Kåre Olsen på mail: lko@kpc.dk eller telefon: 22727331. Der afholdes løbende samtaler med egnede kandidater. Send din ansøgning til nst@kpc.dk senest den 14. august.

Om KPC

Virksomheden blev etableret i 1979 og beskæftiger ca. 150 medarbejdere fordelt på afdelinger i Herning, Århus og Ballerup. KPC-koncernen omsætter årligt for ca. 2,8 mia. kr. og er blandt Danmarks 50 største, privatejede virksomheder.

KPC beskæftiger sig med de fleste typer af ejendomsprojekter og ejendomsinvesteringer. KPC’s kunder tæller store danske pensionskasser og ejendomsfonde, offentlige myndigheder og en række udenlandske ejendomsinvestorer. KPC samarbejder med nogle af landets førende arkitekt- og ingeniørvirksomheder.

keyboard_arrow_up