Back

Er du 3. års advokatfuldmægtig eller nyuddannet advokat med drømme om følgende:

19. februar 2018

Projektudvikling - Én klient - Ingen tidsregistrering - Fornuftige arbejdstider - Konkurrencedygtige lønvilkår

Så er du måske vores nye kollega.

KPC er et innovativt dansk udviklings- og totalentreprenørselskab, der er i fortsat vækst og derfor søger en 3. års advokatfuldmægtig eller advokat til vores udviklingsafdeling i Ballerup

Som advokat eller erfaren advokatfuldmægtig hos KPC får du sammen med vores juridiske direktør ansvaret for håndtering af de juridiske opgaver og problemstillinger – store som små – der opstår i forbindelse med udvikling af KPC’s mange og forskelligartede projekter. Hvis du er advokatfuldmægtig, kan vi tilbyde, at du kan færdiggøre din uddannelse med henblik på opnåelse af bestalling som advokat under vores bestallingshavende juridiske direktør. Der er mulighed for at bevare / opretholde sin advokatbestalling.

Dine arbejdsopgaver vil spænde over:

  • Bistand i forbindelse med udarbejdelse, forhandling og indgåelse af kontrakter, herunder due diligence og afdækning af risici i forbindelse med køb og salg af fast ejendom eller selskaber
  • Bistand og processtyring i forbindelse med udvikling af ejendomsprojekter og KPC’s deltagelse i f.eks. offentlige OPP-projekter
  • Vurdering, håndtering og løsning af juridiske problemstillinger inden for alle områder af fast ejendom
  • Løbende opfølgning på projekter generelt, herunder koordinering såvel internt som med eksterne rådgivere, banker, sælgere og investorer

KPC kan foruden et højt fagligt juridisk og kommercielt niveau tilbyde et godt arbejdsmiljø, løbende efteruddannelse, fornuftige arbejdstider samt en lønpakke konkurrencedygtigt med aflønninger på advokatkontorer.

Kvalifikationer og kompetencer

Du har en juridisk kandidateksamen og kommer med minimum 2½-3 års erfaring fra en stilling som advokatfuldmægtig eller advokat på et advokatkontor, hvor du primært har beskæftiget dig med fast ejendom.

KPC søger efter en person med erfaring indenfor køb og salg af fast ejendom, såvel aktivhandler som selskabshandler, samt erfaring indenfor lejeret. Kendskab til entrepriseret, planret og udbudsret er en fordel, men ikke en nødvendighed.

Som person besidder du gode kommunikationsevner, både i skrift og i tale. Du evner at skabe respekt og tillid via din faglighed og grundighed samt menneskelige kvaliteter.

Du er i stand til at arbejde struktureret og analytisk og ikke bange for at tage styring og initiativ. Du har fokus på problemløsning tidligt i processen og formår at skabe resultater.

Du besidder en stærk forretningsmæssig forståelse og formår at se helheden og bevare roen samt overblikket under en forhandling.

Du trives i en flad organisation med dygtige og specialiserede medarbejdere med forskellige baggrunde, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og hvor der er en tæt sparring igennem hele organisationen.

Ansøgningsfristen er den 15. marts 2018, men ansøgningerne behandles løbende. Ansøgning skal bestå af maksimalt én side med tilhørende CV. Ansøgning stiles til juridisk direktør på e-mail emt@kpc.dk.

Stillingsinformationer

  • Arbejdssted: Borupvang 2B, 1., 2750 Ballerup
  • Arbejdstid: 37 timer ekskl. pauser
  • Aflønning: Løn forhandles ud fra kvalifikationer. Pension og sundhedsordning er en del af pakken. Efteruddannelse vægtes endvidere højt.
  • Tiltrædelse: Snarest muligt

Du er velkommen til at kontakte juridisk direktør Eva Møland Tørsleff på e-mail emt@kpc.dk eller mobil 22 72 76 48 for yderligere information.

Om KPC

Virksomheden blev etableret i 1979 og beskæftiger ca. 140 medarbejdere fordelt på afdelingerne i Herning og i Ballerup. KPC-koncernen omsætter årligt for omkring 2,6 mia. kr.

Eksempler på nylige udviklingsprojekter:

Udvikling af nyt hotel til Comwell med ca. 500 værelser i Nordhavnen i København

Ca. 180 ejerboliger i Nordhavnen i København til projektsalg

Ca. 600 lejeboliger i Sydhavnen i København solgt til danske og internationale investorer

Læs mere om KPC og projekterne på www.kpc.dk

Back

keyboard_arrow_up