Back

Ikast-Brande Gymnasium udvider

8. november 2012

KPC opfører for Ikast-Brande Gymnasium en tilbygning, der skal fungere som multirum for alle skolens elever og skabe rammer for begivenheder som forårskoncerter, IBG Movie Awards, musicals, fællessamlinger, masterclass, foredrag, musikalske gæster og forfatterbesøg.

Mandag den 3. december 2012 klokken 13:00 foretages der første spadestik, og hermed påbegyndes udvidelsen af Ikast-Brande Gymnasiums nye tilbygning.

Skolen, der med STX, HF og IB huser hele tre uddannelser og tæt på 700 elever, har stort behov for et nyt og større samlingssted.

Tanken bag projektet er at skabe et nyt rum på Ikast-Brande Gymnasium. Et rum med plads til samvær, musik, innovation, talent og kultur. Et rum fyldt med lys, men også et rum der kan mørklægges til kulsort nat, hvor scenens stjerner kan funkle.

Den nye samlingssal, der bliver placeret mellem hovedbygningen og skolens idrætshal, åbner op til en stor terrasse mod vest, hvor elever kan slappe af i eftermiddagssolen. Mod syd ender salen i et testlokale, hvor science- og idrætselever kan foretage eksperimenter med topmoderne udstyr, og mod øst bliver der direkte adgang til idrætshallen med alle dens faciliteter.

Det er arkitektfirmaet Årstiderne, der står bag udformningen af den nye tilbygning og entreprenørselskabet KPC, der varetager byggeriet. Tilbygningen forventes at stå færdig til august 2013.

Back

keyboard_arrow_up