Back

KPC bygger finanscentre i Kolding

1. marts 2016

I Kolding bygger KPC et finanscenter med to markante kontortårne - det ene til Danske Bank, det andet med blandt andre Sydbank som lejer.

I Kolding er KPC på vej med to kontortårne med byggestart i august 2016 og aflevering i april 2018. Det ene kontorhus på 4.000 kvadratmeter er til Danske Bank, mens det andet tårn på 7.000 kvadratmeter bliver et flerbruger-byggeri med Sydbank som ankerlejer. Dertil kommer en 2.500 kvadratmeter stor parkeringskælder.
Arkitema er arkitekt, og byggeriet er fyldt med visionære ideer om transparens, åbenhed og en udviskning af grænserne mellem ude og inde – blandt andet med atriumgård og tagterrasse. I rummet mellem de to kontortårne etableres en urban plads med grønne elementer, der indbyder til ophold i uderummet.

Danske Bank-koncernen er en af de store kunder, som KPC har bygget meget for gennem tiden, og banken er et eksempel på de relationer, vi har formået at opbygge med en række af landets førende erhvervsvirksomheder som eksempelvis Deloitte, Mærsk, Siemens, DONG og Pandora, fastslår adm. direktør Bo Knudsen, der tilføjer, at KPC i øvrigt langt fra er uvant med at bygge finanscentre. Gennem de senere år har virksomheden opført finanscentre i Holstebro, Vejle, Esbjerg og Fredericia – samt i hjembyen Herning.

Kontakt

Bo Knudsen

Adm. dir.
Tel: +45 2272 7369
bk@kpc.dk

Søren Kristiansen

Afdelingsdirektør
Tel: +45 2272 7308
skr@kpc.dk

 

Back

keyboard_arrow_up