Back

KPC KØBENHAVN A/S skal opføre bolig og erhverv for Danica

12. februar 2016

I samarbejde med Henning Larsen Architects og Sweco Danmark, skal KPC opføre 16.614 m² boliger samt 4.173 m² erhverv for Danica Pension i Kanalvejsområdet i Lyngby

kanalvej etape 2, lyngby

Kanalvejsboligerne er placeret på Kanalvejsområdet, i det attraktive område i Lyngby. Kanalvejsboligerne består af tre bygninger med i alt 145 ejerlejligheder til beboelse samt indretning af stueetagerne til erhverv.

Til hver bygning hører endvidere fælles opholdsarealer, herunder gårdarealer, terrasser, gangarealer, brandveje samt udearealerne.

Parkeringskælder beliggende under alle tre bygninger, med i alt 538 parkeringspladser, kælderarealer til håndtering af affald, teknik- og depotrum samt cykelparkering.

De tre boligblokkes monolitiske karakter understreges af facadens materialitet. En rå betonfacade med stenbruddets facetterede og huggede overflade. Den store klippe nedbrydes og nedskaleres til menneskelige størrelser. Ved indskæringer og huller i stenen - beklædes med træ for at skabe en varm og venlig overflade i mødet med mennesket.

Facaden langs stueetagen, indgangspartierne og altanerne, beklædes med det varme organiske træ, - som inviterer til ophold og berøring. Træet er underdelt og består af opsprossede lameller, der skaber et spil af tætheder, der både skærmer og åbner for udsyn.

Kontakt

Jesper Henkel

Direktør
Tel: +45 2272 7633
jhe@kpc.dk

Back

keyboard_arrow_up