Back

KPC søger erfaren ventilationsingeniør og projektmedarbejdere

19. juni 2012

Udviklings- og entreprenørselskabet KPC styrker organisationen med henblik på kommende OPP-projekter. Derfor søger vi:

VENTILATIONSINGENIØR med høj teknisk kompetence, projekteringserfaring og interesse for både anlægsøkonomi og driftsøkonomi. Opgaverne er typisk store og komplekse projekter. Evne til skriftlig formulering vil blive vægtet højt.

PROJEKTLEDER med almen byggeteknisk kompetence på højt niveau og projekteringserfaring fra rådgivende ingeniørvirksomhed. Interesse for såvel anlægsøkonomi som for driftsøkonomi er en ubetinget forudsætning. Der vil typisk være tale om store og komplekse projekter. Evne til skriftlig formulering vil blive vægtet højt.

PROJEKTUDVIKLER primært til opsøgende at medvirke til at skabe mindre og mellemstore udviklingsprojekter i Jylland og på Fyn og lejlighedsvis deltage i tilbudsgivning på OPP-projekter. Økonomisk forståelse samt evne til skriftlig formulering vil være nødvendige forudsætninger.

Alle jobs er knyttet til selskabets hovedkontor i Herning med reference til den relevante afdeling. Derfor er geografisk bopæl i det midtjyske en fordel. Henvendelse skal være skriftlig og stilet til: Kurt Poulsen.

KPC Herning A/S
Dalgasgade 25, 6. sal
7400 Herning
Tlf. 70 12 35 10

Back

keyboard_arrow_up