Amager Strand, Lærernes Pension

Bygherre

Lærernes Pension (Investor)

Arkitekt

Arkitema A/S

Ingeniør

Grontmij A/S

Omfang

18.400 m2

Opstart

2012

Aflevering

2014

Ved Amager Strandpark, tæt ved vandet, tæt på byen og tæt på lufthavnen har KPC opført et boligprojekt til Lærernes Pension med ca. 18.400 m² kvalitetsboliger.

Projektet, som er udviklet og opført af KPC som totalentreprenør, indeholder ca. 190 boliger i høj kvalitet, delt op på tre delområder. Byggeriet består af to høje punkthuse, på henholdsvis 16 og 15 etager samt en karrebebyggelse.

Unik beliggenhed

Boligerne er opført, så de drager fordel af grundens unikke beliggenhed. Med store altaner, vinduer fra gulv til loft og gennemlyste rum bringes lyset og udsigten ind i lejlighederne. Samtidig er de rationelt disponeret og tilbyder de fremtidige beboere alt, man kan forlange af en nutidig bybolig.

Liebhaverboliger

Boligerne i højhusene bliver bebyggelsernes liebhaverboliger med store, gode rum og tilsvarende attraktive altaner med havudsigt og morgensol.

Materialer

Materialerne er hvid beton og en mørk tegl, hvilket giver byggeriet et flot og særpræget udtryk. Altanerne er hvide betonaltaner, der som tynde skiver er med til at give facaderne rytme og karakter.

keyboard_arrow_up