Bybladet, Tilst

Bygherre

Bybladet P/S

Arkitekt

P+P Arkitekter

Ingeniør

Reeholm og Bredahl A/S

Omfang

7.664 m2

Opstart

2022

Aflevering

2023

Byggefelt A i Blomsterhaven – et stort boligområde, der skyder op på den gamle GASA-grund i Tilst. Projektet, der benævnes Karré A, har Bybladet P/S som bygherre og omfatter opførelsen af en etageejendom på godt 7.664 m2 med i alt 154 lejligheder og et erhvervslejemål i stueplan.

DGNB-certificeret boligkarré

Projektet, der skal DGNB-certificeres til guld, skal udføres som karrébebyggelse, med variation i etagehøjde og forskydninger i facaden. Arkitektonisk udformes bebyggelsen med fladt tag og teglfacader i gule nuancer. Mellem vinduesbåndene udføres der fremspring i murværket for at skabe et varieret udtryk.

Karrébebyggelsen

Karrébebyggelsens 154 lejligheder varierer i størrelse og typer. Der vil være boliger med et, to og tre værelser. Centralt i karrébebyggelsens midte etableres et stort grønt gårdrum, og langs karreen løber et ’urbant strøg’, der strækker sig gennem hele Blomsterhaven til gavn for både bygningen og områdets andre beboere.

Erhvervslejemål

I stueplan disponeres der et let erhverv på 160 m2, som indrettes til take away, restaurant eller café. Lokalet indrettes med glaspartier mod strøget, som er medvirkende til at skabe liv og åbne bygningen op for forbipasserende.

keyboard_arrow_up