C. F. Møllers Have

Bygherre

Skanska

Arkitekt

Sweco Architects

Ingeniør

Niras

Omfang

Bolig: 12.141 m2 

P-kldr.: 5.957 m2

Opstart

2021

Aflevering

2023

C. F. Møllers Have, er et boligprojekt på ca. 12.000 m² i 8 etager, bestående af 156 lejligheder og en offentlig parkeringskælder i 2 niveauer. Boligprojektet er udformet som et karreformet boligprojekt med fælles gårdhave og orangeri. Alle lejligheder har adgang til altan samt mindre private terrasser i stueetagen. Lejlighederne er små delevenlige udlejningslejligheder på 1-4 værelser og henvender sig primært til singler, unge par og seniorer.

Boligerne ligger i en attraktiv del af Ørestad, ved siden af metro, shopping og udendørs faciliteter.

 

Fællesskab og delefaciliteter

Projektet vil indbyde til fællesskab og delefaciliteter, hvor der udover fællesvaskeri også vil være en læse-/lektiecafé og fælleslokale med køkken.
I stueetagen vil der være kontorarbejdspladser til brug for ejendommens lejerne, som hermed tilbydes mulighed for gode hjemmearbejdsforhold og et fællesskab på tværs i ejendommen.
Gårdrummet vil fungere som et fælles rekreativt udeopholdsrum med legepladser, orangeri og planter der understøtter biodiversitet. Alt sammen for at højne fællesskabet.

Bæredygtighed

C.F. Møllers Have er præcertificeret til DGNB Guld. Det betyder, at byggeriet som helhed vil leve op til nogle af de højeste miljømæssige, økonomiske, sociale, tekniske og procesmæssige krav.

Projektet får også en bæredygtig profil med fokus på udvalgte FN verdensmål. Der vil i projektet blive benyttet genbrugsmaterialer, bl.a. vil facaderne indeholde genbrugstegl og altangangene vil delvist blive udført af træ. Der vil være fællesvaskeri for at undgå individuelle
vaskesøjler og dermed forbedre indeklimaet og på en rationel måde kunne arbejde med genbrug af regnvand, samt et kombineret storskrald- og bytterum for ejendommens beboere.

 

Parkering

Parkeringskælderen er udlejet til By&Havn og vil indgå i den samlede parkeringsløsning i Ørestad. Der vil være offentlig adgang til kælderen. Ejendommens beboere får direkte adgang til kælderen, som udover p-pladser også indeholder depotrum, aflåst opvarmet  cykelparkering og cykelværksted.

keyboard_arrow_up