Fleksibel kontorejendom, Vejlands Allé, Ørestaden

Bygherre

Danica Pension

Arkitekt

Henning Larsen Architects A/S

Ingeniør

Lemming & Eriksson A/S

Omfang

6.463 m2

Opstart

2008

Aflevering

2009

Danica Pension ønskede sig en moderne kontorejendom med multifunktionelle muligheder og markant arkitektur.

Med KPC København A/S som totalentreprenør har Danica Pension opført et moderne og fleksibelt kontorhus på i alt fire etager i Ørestaden.

En markant bygning

Arkitekturen til kontorbyggeriet er skabt i samarbejde med den internationalt anerkendte tegnestue Henning Larsen Architects A/S, som har skabt en markant bygning med vekselvirkningen af glas og facade beklædt med skifferbelægning. En facade, der stiller ganske få krav til vedligeholdelse af bygningen.

En fleksibel bygning

Et af Danica Pensions krav var en fleksibel bygning, der kan bruges som både domicilbygning og flerbruger-hus. Den opgave er løst gennem indvendige etager opført med fleredobbelt høje rum – både på forskellige plan og med forskellige størrelser.

Indretningen er en kombination af rumtyper – lige fra storrumskontorer, cellekontorer og møderum, til afslapningsområder. 

En kombination

Fællesnævneren for alle rum er maksimal udnyttelse af de lyse rum, hvor dagslyset spreder sig langt ind i bygningen.

KPC København A/S har i totalentreprise også stået for indretningen af foreløbig tre af bygningens fire etager og det store og velfungerende kantinekøkken i ejendommens stueplan, som er fælles for alle brugere i ejendommen.

keyboard_arrow_up