Glasværket

Bygherre

Skanska A/S

Arkitekt

Schmidt Hammer Lassen

Ingeniør

AFRY

Omfang

4.600 m2

Opstart

2019

Aflevering

2021

Kontorejendommen Glasværket, er den seneste bygning som p.t. opføres på det tidligere industriområde Kastrup Havn. Glasværket indgår i sammenhæng med Scandic Copenhagen Airport hotel, som KPC også opfører. Der etableres parkeringskælder for begge bygninger ligesom der i terrænniveau etableres fælles adgangsveje og et fælles parkmiljø med beplantede øer og opholdsfaciliteter.

Glasværket har et samlet etageareal på 4.600 m2 fra kælder til 5. sal som opføres i totalentreprise. Bygningen vil danne en overgang mellem hotelbyggeriet i 14 etager og den historiske nabobygning bryggergården.

Facaden

Glasværket vil fremstå med teglfacade i mørkerøde nuancer, med vinduesrammer og brystningsfelter som mørkbronzeret farve parallelt med hotelbygningen.

Glasværket skal DGNB certificeres med sølv.

Udearealerne

Det udvendige opholdsområde får offentlig adgang og anlægges i en naturlig sammenhæng med naboarealerne, hvor der efterfølgende etableres parkområde. Mod Kastrup havn etableres siddeplinte og en havnepromenade, som indgår i et samlet stiforløb langs Amagers østkyst.

Fællesfaciliteterne 

Glasværket vil rumme flere lejemål og en række fællesfaciliteter, så som køkken, kantine, møderum og tagterrasse. Brugerne vil have en fantastisk udsigt over Kastrup havn og Øresund, samt havn og saltvand lige ved døren.

keyboard_arrow_up