ILVA

Bygherre

Ilva A/S

Arkitekt

Schmidt, Hammer & Lassen

Ingeniør

Rambøll

Omfang

12.000 m2

Opstart

2000

Aflevering

2001

KPC blev inviteret til at give pris på renovering og udbygning af et eksisterende bolighus for ILVA A/S i Ishøj.

Efter at have vundet licitationen, blev der indgået totalentreprisekontrakt, hvor arkitekt Schmidt, Hammer & Lassen og ingeniørfirmaet Rambøll overgik som rådgivere for KPC.

Herefter begyndte udviklingsarbejdet af et meget spændende bolighus på samlet 14.000 m2.

Det færdige bolighus

Det færdige bolighus skulle sammenstykkes af den eksisterende boligbutik, en naboejendom som tidligere har indeholdt en butik med tæpper samt en ny mellembygning, som forbinder disse to bygninger.

Mindre tilbygninger

Derudover var der en række andre mindre tilbygninger som læssefaciliteter, personalefaciliteter, glaskarnapper etc. Alle disse forskellige bygningsanlæg skulle danne rammen om et af Europas flotteste møbelhuse, hvorfor finish og detaljer var et vigtigt element ved det færdige udtryk.

Yderligere parkerings

Samtlige udvendige arealer skulle renoveres og udvides med yderligere parkerings faciliteter. Alle disse arbejder skulle foregå i etaper, idet bolighuset dagligt havde åbent for sine kunder.

Forløbet har været præget af en meget presset tidsplan, idet nogle etaper har været på 5 ugers intervaller, hvor den eksisterende bygning skulle rydes, konstruktioner skulle ændres og bygningen skulle opbygges på ny med nye installationer og overflader.

keyboard_arrow_up