Lager og produktion

Industri- og erhvervsbyggeri – nybygning, ombygning, tilbygning – har fra etableringen været en kernekompetence i KPC. En kompetence vi lige siden har videreudviklet.

Udover at skabe erhvervsbyggeri, der lever op til kundernes krav til funktionalitet, drift, økonomi og arkitektur, skaber vi naturligvis også processer, der tager højde for virksomhedens drift i byggeperioden. Så vi eksempelvis bygger til, mens kunden fortsat producerer.

Copenhagen Markets, Høje Taastrup


Nordeuropas største og mest dynamiske engros markedsplads og distributionscenter for frugt/grønt og blomster/tilbehør.
Læs mere

Falckstation, Nakskov


Falck stationen er opført af KPC København A/S som totalentreprenør. Stationen indeholder velfærdsafdeling på 617 m², med ophold og- sovefaciliteter.
Læs mere

Falckstation i Esbjerg


Beredskabsstationen består af tre bygninger, som danner en fin og enkel enhed.
Læs mere

Falckstation, Egedal


Falck stationen er opført af KPC København A/S som totalentreprenør. Stationen indeholder velfærdsafdeling på 276 m², med ophold og- sovefaciliteter. 
Læs mere

Falckstation, St. Heddinge


Falck stationen er opført af KPC København A/S som totalentreprenør. Stationen indeholder velfærdsafdeling på 232 m², med ophold og- sovefaciliteter.
Læs mere

Falckstation, Helsinge


Falck stationen er opført af KPC København A/S som totalentreprenør. Stationen indeholder velfærdsafdeling på 304 m², med ophold og- sovefaciliteter.
Læs mere

Loreal


Byggeriet er udført med læssebroer og udenomsfaciliteter til tung trafik. Lageret er opført som højlager til oplag af firmaets produkter.
Læs mere

B-young, Kolding


I 2000 og 2007 har KPC etableret henholdsvis et 500 m² stort indskudt dæk i lageret samt en tilbygning med 2 ekstra haller (60 x 33 meter).
Læs mere

Danfoss Redan


Dette nye bygningskompleks for Danfoss Redan i Hinnerup indeholder produktionslokaler, lagerhaller og administrationslokaler i et byggeri tegnet af arkitektfirmaet Arkitema i Århus.
Læs mere

Lyreco


Lagerbygningerne er placeret parallelt med Københavnsvej i Roskilde, med højlageret liggende på grundens sydvestlige hjørne.
Læs mere

keyboard_arrow_up