Mary's Shoppingcenter

Bygherre

Frederiksbjerg Ejendomme

Arkitekt

Arkitema K/S

Ingeniør

Grontmij A/S

Omfang

15.000 m2

Opstart

2006

Aflevering

2007

Mary's er et nyt shoppingcenter midt i Vejle centrum. Det særlige ved Mary's er, at centret består af eksisterende gadeforløb, som er konverteret til et overdækket shoppingcenter.

Mary's fungerer derfor både som butiksstrøg og som passage gennembyen. Man kan stadig genkende det oprindelige gadeforløb og de gamle facader. En historik der får følgeskab af moderne rammer.

Midt i hjertet af Vejle

Vi har således realiseret et shoppingcenter midt i hjertet af Vejle og bibeholdt charmen og de eksisterende bygningers særlige karakter. I alt består Mary´s af overdækkede glasarkader med ca. 15.000 m² butikker.

Nyd en kop kaffe

Her kan du handle tørskoet og nyde en kop kaffe på en af caféerne og alligevel fornemme vejrliget udenfor. Glasoverdækningen er en visuelt let, hvidmalet stål konstruktion. Den store glasoverdækning giver masser af dagslys til de handlende og frit udsyn til himlen.

Dæk beklædt med træ

I en del af centret er der indsat et let dæk beklædt med træ, som giver adgang til butikkerne på 1. sal. Dette element står som kontrast til den mere rå stål- og glaskonstruktion, som præger resten af centret.

keyboard_arrow_up