Retail

KPC har gennem årene videreudviklet kompetencerne inden for opførelse og projektudvikling af butikscentre og retailbyggeri. Vi har udviklet processer, hvor kundernes krav til funktionalitet og arkitektur går hånd i hånd med udfordringer som infrastruktur, logistik og økonomi.

KPC har således været totalentreprenør på flere byggerier for større dagligvarekæder og byggemarkeder i Danmark. Ved retailbyggeri er det en speciel udfordring at tage hensyn til kunder og omsætning, mens byggeriet står på. Det stiller krav til planlægning og processer, som vi har ekspertisen til at matche.

Citycenter Broen


Med hovedindgang i forlængelse af byens gågade er BROEN en integreret del af Esbjergs handelsliv. 
Læs mere

Bauhaus Valby


Bauhaus-varehuset i Valby er bygget efter Bauhaus-konceptet med de lyse sandwich-elementfacader og den karakteristiske røde skiltning m.v.
Læs mere

BMW, Århus


Projektet består af et nyt bilhus designet i samarbejde med BMW der bygger på et nyt fremtidssikret og internationalt designkoncept.
Læs mere

Føtex, Kolding


Byggeriet ligger på en markant beliggenhed i Kolding, hvor der i en årrække har været arbejdet på at placere detailhandel.
Læs mere

Silvan Odense


Byggeriet indeholder drive in, udvendig lagerområde, blomstergård, personale- og administrationsafsnit samt butik.
Læs mere

Bilka Herning


KPC har for Dansk Supermarked A/S fortaget om- og nybygning af eksisterende A-Z til Bilka.
Læs mere

Ny Vestcenter


Nybygget butiksejendom mellem det eksistende Vestcenter og Føtex med facade til Vejlevej i Fredericia.
Læs mere

Føtex, Egedal


KPC København A/S har i totalentreprise opført en ny Føtex for Dansk Supermarked. Butikken er opført ved siden af Gl. Toftegårds station (Egedal Station).
Læs mere

Netto Engholm Søpark i Herning


Butikken, som er den tredje NETTO butik i Herning, ligger i det nyudstykkede område i Hernings nordøst kvarter, Engholm Søpark.
Læs mere

Bauhaus Ishøj


Bauhaus-varehuset i Ishøj er bygget efter Bauhaus-konceptet med de lyse sandwich-elementfacader og den karakteristiske røde skiltning m.v.
Læs mere

IDEmøbler Odense


Bygningen er opført som et elementbyggeri med hvide facader, der med deres vertikale opdeling fremstår med et klassisk udtryk.
Læs mere

Mary's Shoppingcenter


Mary's er et nyt shoppingcenter midt i Vejle centrum. Det særlige ved Mary's er, at centret består af eksisterende gadeforløb, som er konverteret til et overdækket shoppingcenter.
Læs mere

Bauhaus Herning


Bauhaus-varehuset i Herning er bygget efter Bauhaus-konceptet med de lyse sandwich-elementfacader og den karakteristiske røde skiltning m.v.
Læs mere

ILVA


KPC blev inviteret til at give pris på renovering og udbygning af et eksisterende bolighus for ILVA A/S i Ishøj.
Læs mere

keyboard_arrow_up