Scandic Copenhagen Airport

Bygherre

Skanska

Arkitekt

Schmidt Hammer Lassen

Ingeniør

ÅF Buildings Denmark

Omfang

25.000 m2 inkl. kælder

Opstart

2018

Aflevering

2020

Hotel og parkeringskælder med international beliggenhed ved Københavns Lufthavn og Øresundbroen.

Hotellet bliver en del af udviklingsområdet Scanport ved Den Blå Planet på Amager, der er et internationalt erhvervsområde med bygninger af høj arkitektonisk kvalitet med et attrakt nærmiljø ved Scanport havn og Amager Strandpark.

Skanska har fra år 2020 udlejet Hotellet til Scandic.

Hotellets indretning

Hotellet opføres i 12 etager over terræn. Der vil være 357 værelser fordelt fra 2. etage og opefter. På 11. etage er skybaren placeret med tagterrasse med udsigt over sundet. Hotellet vil i stueplan indeholde fitness med poolområde og sauna, kontor og konferencefaciliteter, barområde og reception. På 1. etage ligger de store konferencefaciliteter, ballroom til 400 mennesker, hotellets produktionskøkken og restaurant.

Restauranten og Konferencecenteret

Restauranten vil være tilgængelig for hotellets gæster, besøgende i området samt virksomhederne, der holder til i Scanport. Konferencecenteret giver de omkringliggende virksomheder mulighed for at afholde større events og konferencer.

Parkeringskælder

Scanport Parkeringskælder vil være beliggende under terræn, og være sammenbygget med Scandic Copenhagen Airport. Parkeringsarealet vil indeholde plads til 175 biler inkl. el-ladestander på udvalgte parkeringspladser, motorcykelparkering og almindelig cykelparkering til 44 cykler inkl. ladcykler.

keyboard_arrow_up