Trianglen Tårn A, Vejle

Bygherre

K/S Trekanten Vejle

Arkitekt

Arkitema Architects

Ingeniør

Rådgivende Ingeniør Arne Elkjær A/S

Omfang

3.964 m2

Opstart

2017

Aflevering

2018

For K/S Trekanten Vejle har KPC Herning A/S opført 32 ejerboliger som henholdsvis 3 eller 4 værelseslejligheder i forskellig størrelse fra 106 m2 til 175 m2 i Vejle

Boligerne er placeret centralt i Vejle tæt på offentlige transportmidler og shopping, og er en del af en samlet bebyggelse som består af 2 boligtårne

 

Bebyggelsen med det arkitektoniske udtryk

Den samlede bebyggelse vil fremstå med et ensartet og sammenhængende arkitektoniske udtryk, med hvide sandwichelementer med partielt plademateriale i farvet aluminium. Facaderne er designet for at give optimale udsigtsforhold, ved hjælp af høje slanke vinduer som trækker dagslys dybt ind i lejlighederne.

Åben og udformet

Indvendigt er bygningen åben og udformet omkring en stor cirkulær trappe, der nærmest som et kunststykke snor sig op gennem bygningen. De enkelte etager varierer omkring trappen både i planet og vertikalt med dobbelthøje rum på flere plan.

Bygningens indretning

Bygningens indretninger er udført både åben og gennemsigtig i stor udstrækning, bl.a. med stort ovenlys over atrium omkring hovedtrappen. Der er indrettet stort fitnessrum med tilhørende omklædning, et stort produktionskøkken til betjening af 240 personer. På taget er der anlagt en stor tagterasse med udsyn ud over Sundet.

keyboard_arrow_up