West Coast Park, Teglholmen - Byggefelt H

Bygherre

Byggefelt H, Teglholmen ApS

Arkitekt

Holscher Nordberg A/S

Ingeniør

ÅF Buildings Denmark

Omfang

Boliger: 16.000 m2 
Butikker: 100 m2

Opstart

2015

Aflevering

2016

Spændende karrébebyggelse, med 152 lejligheder og erhvervslejemål.

Byggeriet omfatter en 4-7 etagers karrébebyggelse, der indeholder 152 lejligheder, 2 butikslejemål og en fuld kælder med 92 parkeringspladser samt depotrum, cykelparkering og teknikrum.

Beliggenhed

Ejendommen er beliggende på Teglholmens østkaj i Københavns Sydhavn og har således en meget attraktiv placering mod havnebassinet samt udsigt over det store grønne område ved Amager Fælled.

Videreudvikling

Teglholmen er en videreudvikling af den populære kanalby på Sluseholmen. På to af de øvrige 3 sider af karréen er der etableret nye kanaler, og en stor del af lejlighederne har således udsigt over vandet. Der bliver tillige anlagt en flot promenade på kajen langs bygningen.

Byggeriet er kendetegnet ved den store variation i facaderne med forskellige typer teglsten og forskellige fugefarver. 

Terrasse eller altan

Huset har facade helt ud til kanalerne og stuelejlighederne er her sænket i forhold til øvrige stuelejligheder for at få endnu mere nærhed til vandet.

Alle lejligheder har enten terrasse eller altan - nogle har flere end en. Altanerne er enten delvist indeliggende eller helt udeliggende, og de er inddækket i aluminiumsplader for at hindre indbliksgener.

keyboard_arrow_up