Wing House

Bygherre

Dades

Arkitekt

Henning Larsen Architects A/S

Ingeniør

Lemming & Eriksson A/S

Omfang

11.500 m2

Opstart

2009

Aflevering

2010

En unik kontorejendom, der udskiller sig fra de øvrige bygninger i Ørestaden.

Bygningens imponerende udformning og dens centrale placering er med til at tegne området Ørestaden. Bygningen har fået navnet Wing House fordi den med sit særlige arkitektoniske udtryk – danner en skulpturel vingeform placeret på en base af glas. Under basen er Wing House sammenbygget med Ørestadens parkeringshus Kaj Fisker i 2 plan.

En inspirerende taghave

Over parkeringshuset er der udført en inspirerende taghave, som danner bro til Ørestad Gymnasium og giver mulighed for udeliv.

Samlet stykke

Facaden på WING HOUSE er en let konstruktion som knytter sig i arkitekturen til både Ferring-bygningen og den tilhørende udvidelse Neoport. Taget løber sammen med gavlene og svøber sig omkring bygningen som et imponerende samlet stykke. Den bærende konstruktion på øverste etage er udført i stål, for at forme og give bygningen den helt unikke form. 

Fleksibilitet

Konstruktionen starter på 10. etage og løber langs bygningen til 3. etage, hvor den bærende stålkonstruktion ender. Bygningen er opført meget fleksibelt, der er mulighed for opdeling i lejemål både i flere mindre på samme plan og større lejemål som dækker over flere plan.

keyboard_arrow_up